12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Gandia obri el canal de natació en mar obert amb recomanacions d’ús

 

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, ha anunciat aquest matí que el canal de natació en mar obert ja està funcionant. Morant ha explicat que ja s’han instal·lat les boies que recorren els 1.000 metres de canal que està situat a 200 m de la vora de la platja nord.

És una instal·lació que ens permet desmasificar les instal·lacions esportives que ara mateix no poden prestar un servei normalitzat a causa de la COVID-19 al temps que incentivem la pràctica esportiva a la natura amb total garantia de seguretat per als usuaris, ja que els serveis de socorrisme també controlen la instal·lació”.

Pel que fa a les normes d’ús, es recomana utilitzar el canal de natació en horari de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores (amb bandera verda) i sempre seguint les indicacions del personal de vigilància. A més, es recomana que siga utilitzat per persones amb experiència en natació i en aigües obertes perquè “el mar és un mitjà un poc més hostil que les piscines. Per això recomanem que els nedadors porten un gorro de color cridaner (groc o taronja) a més de portar una balisa visible per als serveis de socorrisme”.

Articles relacionats