24.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Gandia lliura els 44 Horts urbans socials sortejats a Santa Anna

• El programa contempla al voltant de 50 parcel·les de 60 m2 cadascuna.

• Alícia Izquierdo, primera tinent d’Alcaldia i regidora d’Agricultura i Medi Rural: «Cal recordar que no  i fer transferència de coneixements intergeneracional amb altres usuaris. Des de l’Ajuntament també hi posarem en marxa tallers gratuïts de formació de manera periòdica».

• S’està treballant ja en els pròxims horts que s’oferirien al Grau amb un conveni amb el Campus de Gandia de la UPV.

Fotografia Frances
Fotografia Francés

La primera tinent d’Alcaldia i regidora d’Agricultura i Medi Rural, Alícia Izquierdo, ha lliurat aquest matí els nous 44 Horts urbans socials de Gandia sortejats entre les 115 sol·licituds. Concretament, 50 parcel·les amb una superfície de 60 m2 cadascú a una part del camp de futbol del barri de Santa Anna. Amb un reserva per associacions que ja hi eren als anteriors horts, joves o col·lectius que treballen amb dones, etc. El preu públic és de 90 euros a l’any i inclou la despesa de l’aigua.
«Cal recordar que els Horts socials ecològics de Gandia no estan pensats per a professionals del camp, sinó per a la gent que tinga gust de treballar la terra i pensant a socialitzar i fer transferència de coneixements intergeneracional amb altres usuaris. Des de l’Ajuntament també posarem en marxa tallers gratuïts de formació de manera periòdica».

Izquierdo ha anunciat també que s’està treballant en nous espais en el Grau, a través d’un conveni amb el Campus de Gandia de la UPV.

Articles relacionats