18.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Gandia llança els «Xecs Mondúv»

 

  • Amb l’objetiu de dinamitzar la Marketplace i fer-la visible a l’exterior

    • La promoció és de 2.500 bons de 40 €, dels quals l’Ajuntament bonificarà el 50%, és a dir, 20 €. El consistori, per a tal fi, ha destinat 50.000 euros

    • Aquesta iniciativa estarà disponible durant tot febrer, des del dia 1 fins a final de mes a: http://cheques.monduv.com/

    • La Marketplace de Gandia monduv.com té 87 establiments adherits i a partir de la setmana pròxima oferirà més de 90.000 productes

    La regidora de Comerç, Vicenta Ferrer, acompanyada del president de l’associació Centre Històric Comercial, Pedro Izquierdo, ha presentat aquest matí una nova iniciativa, els «Xecs Mondúv», en la línia de continuar amb la modernització i digitalització del comerç de la ciutat.

La promoció que es llança ara és de 2.500 bons de 40 €, dels quals l’Ajuntament bonificarà el 50%, és a dir, 20 €. El consistori, per a tal fi, ha destinat 50.000 euros. Estarà disponible durant tot el mes de febrer, des de l’1 de febrer fins a final de mes.
«Des del Departament de Comerç treballem en la digitalització comercial perquè estem convençuts de què afavorir la modernització i la transformació digital del comerç urbà de Gandia és apostar per la sostenibilitat i el desenvolupament econòmic de la nostra ciutat», ha expressat Ferrer.

Per això, es va subvencionar una plataforma de Marketplace per a tots els comerços que vulguen sumar-se al projecte. Ara com ara ja són 87 els adherits. «La idea va nàixer perquè la ciutadania de Gandia i de fora pogueren comprar a botigues de proximitat i així ajudar al comerç local. A més, es buscava incentivar les compres i reforçar la imatge de la Marketplace fora del nostre territori», ha afegit l’edil.

Per la seua part, Izquierdo ha assenyalat: «Fa uns quants mesos que estem consolidant la plataforma Mondúv. Ara hi ha 27.000 productes disponibles però la setmana que ve ja en tindrem 90.000». Aquesta iniciativa permet donar visibilitat en l’àmbit nacional per augmentar les vendes.

Articles relacionats