15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Gandia inicia una nova fase del Pla d’Ombres 

L’alcalde de Gandia, Jose Manuel Prieto, juntament amb Alícia Izquierdo, regidora de l’Àrea de Gestió Responsable del Territori, i Nahuel González, president de la Junta de Districte de Roís de Corella, ha visitat el Parc de Sant Pere i els voltants amb motiu de l’inici d’una nova fase del Pla d’Ombres.

AO 3724 copia

Així, en un període d’1 a 2 setmanes l’empresa STV Gestió S.L, concessionària del contracte del servei de manteniment de zones verdes de Gandia, haurà reposat un total de 282 arbres de 19 espècies diferents. A més, s’han aportat microorganismes beneficiosos per a l’entorn en forma de bacteris i fongs; i revisat per complet el sistema de reg.

D’altra banda, s’han incorporat elements vegetals als següents suposats: escocells que mancaven d’arbrat, escocells que precisaven reposició d’arbrat mort i escocells que precisaven reposició per haver estat afectats els arbres per fenòmens meteorològics severs. La premissa ha estat incrementar la densitat i diversitat arbòria atenent un criteri d’adequació de l’espècie segons el lloc.

Articles relacionats