17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

DEU RESTAURANTS PARTICIPEN EN OLIVA A LA II SETMANA GASTRONÒMICA DE L’ARRÒS

 

• Des de dilluns que ve, 21 de febrer, al diumenge 27, deu bars i restaurants d’Oliva celebren la II Setmana Gastronòmica de l’Arròs, una cita en la qual aquests locals oferiran menús, per 20 euros, que tindran com a eix gastronòmic central els diferents tipus d’arrossos. 

• La Regidoria de Turisme, en col·laboració amb Gastroliva, manté l’aposta per la gastronomia com a eina per a posicionar una oferta turística completa i variada

Els amants de l’arròs, i la bona gastronomia, tenen una cita ineludible la setmana del 21 al 27 de febrer a Oliva, ja que un total de deu bars i restaurants oferiran diferents tipologies de menús, el plat principal dels quals serà l’arròs, i tindran entrants i postres.

Aquests deu establiments d’Oliva fan una proposta gastronòmica especial perquè, tant residents com visitants o turistes, puguen gaudir del nostre plat més emblemàtic, i descobrir tant la recepta més tradicional, com la rica gastronomia olivera vinculada a l’arròs.

Els bars i restaurants que participen són Bar Evaristo; Restaurant Les Dos Llunes; Bar Rte. El Pelut; El Lloc; El Tou; Nou Celler; Restaurant del Club de Tenis; La Sota; M’Encanta Coqueria/Restaurant i Ca Dubi.

Entre els plats que es podran degustar en aquestes jornades gastronòmiques hi ha propostes tan saboroses com l’arròs amb faves i sepionet, el melós de cua de bou i garrofó o la paella de col i bacallà, a més de la paella valenciana, l’arròs al forn o l’arròs “amb fesols i naps”.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Kino Calafat, ha destacat la importància d’aquestes iniciatives que ajuden a dinamitzar l’hostaleria i contribueixen a reforçar el consum entre els restaurants. A més, ha afegit que “ajuden a continuar posicionant la nostra ciutat en el panorama turístic, ja que l’oferta gastronòmica se suma a l’oferta cultural, mediambiental, històrica, esportiva i d’oci”.

La II Setmana Gastronòmica de l’Arròs, organitzada pel departament de Turisme, en col·laboració amb Gastroliva, s’emmarca en l’aposta ferma de l’àrea que dirigeix Calafat per convertir la gastronomia olivera en eina de presentació d’Oliva com a destinació turística.

Articles relacionats