15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Gandia inicia temporada turística de platja amb tots els serveis

 

  • Els serveis de platja es mantenen durant quasi 300 dies a l’any i la neteja d’arena es realitza els 365 dies
  • José Manuel Prieto: “S’espera que aquestes falles siguen històriques quant a ocupació”

IMG 20230316 113116

Gandia ha iniciat hui la temporada turística i ho ha fet amb tots els serveis de platja en marxa convertint-se en la segona platja que obri els seus serveis en aquestes dates i que té la capacitat i solvència per a allargar la prestació dels mateixos fins a novembre.
L’acte d’obertura d’aquests serveis, dirigits a la ciutadania i als milers de persones que aprofitaran el bon temps per a visitar-nos amb l’excusa de les festes falleres, ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto qui ha estat acompanyat pel vicealcalde, Josep Alandete; el regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell; i el regidor delegat de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau a més de representants de la Policia Local, Creu Roja i FCC, empresa encarregada de la neteja de la platja, i empresaris del sector.

Durant l’acte, José Manuel Prieto ha recordat que fa tres anys Gandia es va convertir en el primer municipi que tancava la seua platja a causa de la pandèmia i que aquella decisió va possibilitar que, posteriorment, fora la primera a obrir. “Som la millor platja d’Espanya, i això el podem dir amb orgull perquè som la referència nacional de les coses ben fetes, també i, sobretot, en matèria turística”.

“Despleguem tots els recursos municipals en atenció a la millor zona d’arena de tot el territori nacional pels serveis, la qualitat i l’oferta que tenim. Enguany, a més, amb un esforç extra en salvament i socorrisme. 1,6 milions d’euros en tres anualitats, prop de 600.000 euros a l’any per a poder gaudir en seguretat i confortabilitat de la nostra platja. Des de hui, qualsevol que vulga banyar-se a la nostra platja ho farà sota la supervisió de la Creu Roja” va afirmar la primera autoritat municipal.

D’aquesta manera, ja s’han instal·lat pràcticament el 50% de les passarel·les i ombralls i tots els serveis de platja. A més, des d’aquest cap de setmana, tots els xiringuitos ja estaran a ple funcionament. Durant les pròximes setmanes i, de manera progressiva, el nombre de recursos disponibles anirà augmentant a mesura que s’acosta la temporada alta turística.

L’alcalde també ha volgut agrair a tots els integrants del dispositiu el treball que realitzen durant tots els mesos que està en funcionament i ha reivindicat “l’esforç, la tenacitat i la superació del sector turístic”.

Respecte a les previsions d’ocupació, les xifres de reserves pronostiquen una excel·lent temporada de falles i també d’estiu. “Farem que això siga possible amb treball i totes les aliances amb el sector perquè tot isca bé. Comparativament, s’espera que aquestes falles siguen històriques quant a ocupació”.

Articles relacionats