10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Gandia inicia la vacunació infantil contra la Covid 

 

 

• El procés ha començat als col·legis Carmelites, Escolapis i Enric Valor, però seran citats de forma progressiva 5.330 alumnes dels 19 centres educatius de la Ciutat.

Gandia Vacunacio Infantil
Gandia, vacunació infantil

• José Manuel Prieto, alcalde de Gandia: “Demanem que s’extremen les mesures de precaució com a un acte de generositat en Nadal; que ens protegim per saber protegir a la resta. Però sobretot que fem més esforços en la vacunació; sabem que tenim una taxa de vacunació exemplar, però encara hi ha gent que no ho ha fet; doncs que sàpia que té entre 3 i 4 vegades més possibilitats de morir o ser ingressat si no es vacuna”.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanya de la directora d’Infermeria d’Atenció Primària, Cristina Altur, i de les regidores de Sanitat i Educació, Liduvina Gil i Carmen Fuster, respectivament, ha assistit a primera hora del matí a col·legi Carmelites, un dels col·legis, juntament Escolapis i Enric Valor, on s’ha iniciat hui el procés de vacunació dels xiquets i de les xiquetes de 5 a 11 anys de la ciutat. En total, seran citats de forma progressiva un total de 5.330 dels 19 educatius de Gandia.

“Demanem que s’extremen les mesures de precaució com a un acte de generositat en Nadal; que ens protegim per saber protegir a la resta. Però sobretot que fem més esforços en la vacunació; sabem que tenim una taxa de vacunació exemplar, però encara hi ha gent que no ho ha fet; doncs que sàpia que té entre 3 i 4 vegades més possibilitats de morir o ser ingressat si no es vacuna. I aquest és el missatge; nosaltres hem fet una aposta per la represa progressiva de la normalitat, però creiem que cal fer encara esforços perquè la pandèmia no ha acabat”, ha assegurat Prieto.

L’alcalde ha agraït l’esforç sanitari a tots els nivells per a la superació de l’etapa més complida de la pandèmia. “Cal seguir contribuint a l’esperança de la ciutadania, que no és poca cosa en els temps que corren”.

D’altra banda, Altur ha agraït el treball de la comunitat educativa a l’hora de facilitar els certificats de consentiment per part dels pares i de les mares i ha declarat que els menuts i les menudes “estan col·laborant molt bé” i “ho veuen com una normalitat perquè ja ho han vist en els casos dels pares”.

Així mateix, la directora d’Infermeria ha assegurat que, al marge dels escolars que estan en llista d’espera a causa dels brots de contagis que hi ha hagut en les últimes setmanes en diversos col·legis de la Safor, “la majoria de pares i mares volen vacunar els xiquets i les xiquetes” perquè es considera una acció “necessària en aquesta situació”.

Articles relacionats