19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Gandia impulsa una iniciativa per als joves que han abandonat els estudis i no treballen

 

– El departament d’Educació de Gandia posa en marxa el programa Jove Oportunitat

–  Es tracta d’una iniciativa dissenyada i organitzada per a motivar i orientar als joves d’entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis i no treballen

El Departament d’Educació dins del Pla d’Absentisme i Abandonament Escolar de l’Ajuntament de Gandia ha iniciat el programa Jove Oportunitat (JOOP), projecte de l’Institut Valencià de la Joventut cofinançat pel Fons Social Europeu.

És una iniciativa dissenyada i organitzada per a motivar i orientar a joves d’entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis i, majoritàriament, no treballen. L’objectiu del mateix és continuar amb l’itinerari formatiu per tal d’aconseguir que realitzen una FP de Grau Mitjà. Prèviament, necessitaran una intervenció que treballe sobre la seua motivació, reforce la seua autoestima i els ajude a construir un projecte integral de vida per tal de poder dur a terme el cicle formatiu i finalitzar-lo amb èxit.

cartell

El curs s’ha iniciat aquesta setmana, amb un horari de dilluns a divendres de 9:00 h a 13:00 h. Durant cinc mesos, un grup de 12 joves gaudiran d’aquesta oportunitat a l’edifici Tossal de la Universitat de València en Gandia.

Per a més informació:
www.gandia.es
https://ivaj.gva.es/es/joop

Articles relacionats