18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Gandia impulsa un Nadal molt festiu per a tots els públics

  • Gandia prepara un Nadal amb més d’un centenar d’activitats per a tots els públics
  • Programació Nadal 2021

El departament de Polítiques Festives de l’Ajuntament de Gandia ha preparat per a aquest Nadal una programació ambiciosa amb tot un ventall d’activitats, en total més de 100, que estaran dirigides a tots els públics i que es desenvoluparan a totes les barriades de la ciutat. A més, es complementaran de manera diària amb accions que es duran a terme a les biblioteques.

Cal destacar que la part més potent de la programació nadalenca de 2021 començarà a partir del pròxim 16 de desembre, coincidint amb l’inici de les vacances escolars, i inclourà quatre esdeveniments de gran importància dels quals podrà gaudir tota la ciutadania i totes aquelles persones que visiten Gandia en aquestes dates tan significatives.

Així, el dijous dia 16 a les 21 hores la seu Col·legiata acollirà ‘El Cant de la Sibil·la, un drama litúrgic, dirigit per Juan Miguel Terrazas, que ja apareix documentat al segle X i que va ser molt popular a l’edat mitjana en tot el sud d’Europa.

El divendres 24 els gandians i les gandianes donaran la ‘Benvinguda al Pare Nöel’ amb un espectacle itinerant pel centre de la ciutat que integrarà música, dansa, carrosses, elements de circ i personatges de fantasia en una de les nits més màgiques de l’any, sobretot per als menuts i menudes de la casa.

Coincidint amb l’Any Jubilar de Sant Francesc de Borja, l’església de les Escoles Pies amenitzarà als amants de la música clàssica amb la prestigiosa orquestra de la Royal Opera House Covent Garden de Londres que amenitzarà el públic amb melodies típiques d’un concert de Nadal. Les entrades tene un cost de 5 euros i es poden adquirir a la mateixa església.

Per últim, Gandia acomiadarà el 2021 amb la gran Festa de Cap d’Any que arrancarà a la Plaça Prado a partir de les 23.45 hores amb un magnífic espectacle de llum, imatge i sol, acompanyat de la qualitat musical de l’orquestra Seven Crashers per a celebrar l’entrada de 2022 amb cançons d’ahir, de hui i de sempre.

Articles relacionats