23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Gandia impulsa les bones pràctiques de gestió de les colònies felines urbanes

– Gandia celebra amb èxit la primera jornada formativa de bones pràctiques en la gestió de les colònies felines urbanes

La Casa de la Marquesa va acollir ahir la primera jornada formativa de bones pràctiques en la gestió de les colònies felines urbanes impartida per la veterinària Verónica Llobell. En aquesta jornada els voluntaris i voluntàries de la Xarxa amics dels felins han rebut consells i bones pràctiques de com gestionar les colònies felines de forma òptima i seguint un mateix criteri per a totes i tots els membres d’aquest col·lectiu, la qual cosa permetrà tindre a Gandia colònies felines sanes, controlades i que no generen conflicte amb el veïnat.

L’acte ha conclòs amb el lliurament als assistents dels diplomes acreditatius de la Jornada per part de la regidora delegada en matèria de Benestar Animal, Liduvina Gil, qui ha destacat la tasca i compromís d’aquest col·lectiu en l’atenció diària dels gats sense llar.

Aquesta jornada formativa està inclosa al pla de gestió de les colònies felines de Gandia que s’engegà el passat mes d’octubre i que permés identificar 37 colònies felines a tot el terme urbà amb un total de 627 exemplars, segons l’última actualització del cens.

Les colònies felines són gestionades de forma desinteressada per un total de 61 voluntàries i voluntaris adherits a la Xarxa Municipal Amics dels Felins que de forma altruista tenen cura del benestar dels nostres gats.

Articles relacionats