23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Gandia impulsa la primera edició de la  Fira Motor d’Ocasió

  • Del 21 al 23 d’octubre, al passeig Neptú de la Platja.

  • 12 expositors de grans marques oferiran vora 200 vehicles d’ocasió, segona mà o de quilòmetre 0 . També hi estaran presents cotxes elèctrics o híbrids.

  • Horari ininterromput d’11.00 h a 19.00 h. Diumenge fins les 15.00 h.

Del 21 al 23 d’octubre, el passeig Marítim Neptú de la platja de Gandia serà l’escenari de la primera edició de la Fira Motor d’Ocasió Gandia. Tal i com han anunciat aquest matí la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer; el CEO de Moll Motor, Victor Moll; i la gerent de Peumovil, María Fernández, 12 concessionaris de grans marques participaran en aquesta fira, la qual oferirà al voltant de 200 vehicles de segona mà, d’ocasió o de quilòmetre 0.

Es tracta de la primera edició d’una Fira que pretén consolidar-se anualment a Gandia. «En funció de com vaja enguany ja modificarem per a pròximes ocasions», ha expressat la regidora.

Tal i com ha explicat Moll, els concessionaris han intentat reunir una ampla gamma de vehicles en un moment «d’escassetat de vehicles d’ocasió»: «Era important diversificar el tipus de productes que anàvem a portar a la fira, per això els volíem amb diferents anys d’antiguitat i per a tots els pressuposts. Farem el possible per a tindre de tot».

L’horari per a visitar aquesta fira serà ininterromput d’11.00 a 19.00 h i diumenge fins a les 15.00 h. «Hem intentat acaparar les majors hores de llum. També es tracta de donar-li suport al comerç de la platja. La gent que vaja a menjar a la platja tindrà l’excusa de veure els cotxes i a la inversa», ha assenyalat Fernández. A més, també s’exposarà una mostra per a impulsar la nova electrificació dels vehicles. «En Gandia ja hi ha una infraestructura que permet animar-se a comprar un cotxe elèctric o híbrid», ha afegit.

La Fira de Motor d’Ocasió tracta de donar-li contingut i continuïtat a les activitats de la platja. Segons ha explicat la regidora, quant a format és distinta de Fira Motor Gandia, per la qual cosa es trasllada a la platja. «Quant a venda volem que siga igual o millor», ha afegit. Així, del 21 al 23 d’octubre, vora 200 vehicles de diferents anys d’antiguitat i pressupostos ompliran el passeig Marítim Neptú. Pròximament, s’anunciaran algunes activitats que es portaran a terme al llarg d’aquesta Fira.

Articles relacionats