20.2 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Gandia impulsa la innovació i transformació digital de les empreses locals

  • 100.000 euros de subvenció per a la innovació i transformació digital de les empreses de Gandia
  • 360 € per al primer any de subscripció en la plataforma Market Place; 250 € per a fotografia de producte (60 en total); i 600 € per a Bàners de publicitat en la mateixa plataforma.

  • Els comerços que vulguen rebre aquestes ajudes podran sol·licitar-les des del 30 de maig al 30 de novembre de 2022 a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Gandia. La data límit per a justificar l’ús de l’import rebut és el 31 de març de 2023. 

El Departament de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació ha posat en marxa la 3a convocatòria d’ajudes a la innovació i transformació digital de les empreses de Gandia. Tal com ha anunciat la regidora d’aquesta àrea, Vicenta Ferrer, es tracta d’una subvenció d’un total de 100.000 euros que es repartirà en 3 línies d’actuació i es destinarà als comerços que vulguen formar part de la Market Place.

La regidora ha explicat que es tracta de la segona edició d’ajudes per tal de promoure el màxim de comerços adherits a la Market Place. «Este departament sempre ha apostat per la digitalització i així ho hem demostrat en tot el que hem fet fins ara. La plataforma de la Market Place és imprescindible dins de tot el que suposa la transformació digital i sobretot la del comerç», ha afegit. Concretament, aquesta subvenció es desglossa en tres parts i l’import es repartirà a les empreses per ordre de l’entrada de la sol·licitud.

Aquells comerços que no es van adherir al Market Place el passat any, podran rebre 360 euros de subvenció per a subscriure’s un any a la plataforma. D’altra banda, també podran gaudir de 250 euros per a realitzar fotografies de producte de qualitat. El departament de Màrqueting de Mondúv s’encarregarà d’aquesta tasca amb la qual es fotografiaran almenys 60 fotografies amb un mínim de 20 productes i 3 fotos per cadascun d’aquests. 

L’apartat publicitari en línia dels comerços també rebran un import de 600 euros per tal de poder promocionar-se (tant amb bàners publicitaris com publicitat del producte) durant un any als espais que la plataforma Market Place té habilitats. Així doncs, per tal de rebre aquesta i la resta d’ajudes les empreses podran sol·licitar-les des del 30 de maig fins al 30 de novembre de 2022 a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Gandia. La data límit per a justificar l’ús de l’import rebut és el 31 de març de 2023.

Articles relacionats