16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Gandia impulsa el talent jove a través de la Càtedra Innovació 

 

– L’Ajuntament amplia el conveni amb el Campus de Gandia de la UPV per a fomentar l’emprenedoria i la creativitat empresarial

L’Ajuntament ha ampliat el seu conveni amb el Campus de Gandia de la UPV per a continuar promovent l’emprenedoria empresarial i la creativitat dels més joves en la Càtedra Innovació. L’acord, aprovat dilluns passat en Junta de Govern, està xifrat en 4.400 euros i permetrà a la universitat potenciar les seues relacions amb l’entorn socioeconòmic i augmentar la seua oferta d’activitats en diferents camps del coneixement.

“La Càtedra d’Innovació desenvoluparà algunes accions com la impartició de programes de formació permanent, visites a empreses concretes o l’organització de concursos per a premiar treballs o projectes de fi de carrera, entre altres. Tot això per a continuar afermant les relacions entre empreses, Universitat i Consistori amb l’objectiu de generar noves oportunitats i crear riquesa”, ha assegurat la regidora de Polítiques econòmiques i Innovació, Vicenta Ferrer.

Articles relacionats