16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Gandia implanta un servei web que facilita la gestió telemàtica dels tributs municipals

– L’Ajuntament de Gandia implanta un servei web que facilita la gestió telemàtica dels tributs municipals

• Ja està en funcionament en www.gandia.org des d’on es podran realitzar 19 autoliquidacions de taxes i impostos, no delegats a la Diputació de València (IBI, vehicles…), com ara: bodes, ocupació via pública, retirada de vehicles, cementeri, proves selectives, escoletes, plusvàlues…

•Salvador Gregori: “No caldrà acudir a les instal·lacions municipals o al banc per tal de pagar les nostres obligacions tributàries, ja que es podrà fer còmodament des de casa o el mòbil”.

– Cal recordar que la resta de tributs es poden tramitar a través de:
https://www.sede.dival.es/opencms/opencms/portal/index.jsp?opcion=listadoTributos&tema=/TRIBUTS/

El regidor delegat d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha anunciat aquest matí que ja està en funcionament en la pàgina web de l’Ajuntament (www.gandia.org) un nou servei web que facilita la gestió i el pagament dels tributs municipals. Al voltant de 19 autoliquidacions de taxes i impostos gestionats directament per l’Ajuntament i no delegats a la Diputació de València (IBI, impost de vehicles…), com ara bodes, ocupació via pública, retirada de vehicles, cementeri, proves selectives, escoletes, plusvàlues…

L’objectiu és apropar l’administració local a la ciutadania, així com facilitar des del departament d’Hisenda, a través dels mitjans telemàtics, totes les gestions administratives relacionades amb els tributs municipals (els notaris empraran aquesta ferramenta).

També es pretén dotar d’eines ràpides i segures amb passarel·les de pagament contrastades de forma àmplia per tal que la ciutadania tinga confiança absoluta de què la seua transacció és plenament segura.

Amb aquest servei telemàtic nou l’Ajuntament vol continuar en la senda de la modernització i la digitalització de l’Administració, tal com ho indiquen les diferents directives europees. “En definitiva, no caldrà acudir a les instal·lacions municipals o al banc per tal de pagar les nostres obligacions tributàries, ja que si es vol, es podrà fer còmodament des de casa o el mòbil”, ha conclòs Gregori.

Articles relacionats