12.9 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Gandia ha obert la cita prèvia amb una gran acollida dels usuaris

– Els prop de 900 persones  utilitzaren el sistema de cita prèvia, confirmen la bona acollida d’aquest nou sistema

· Els ciutadans que vulguen realitzar algun tipus de tràmit poden sol·licitar la seua cita prèvia al web www.gandia.org, enviant un correu electrònic a citaprevia@gandia.org o telefonant al 962959400 i 010

· Jose Manuel Prieto: “Hem obert un camí positiu que permetrà que si no es pot telemàticament, els ciutadans puguen acudir directament a la taula de l’empleat públic que els podrà solucionar el problema que tenen”

Jose Manuel Prieto, regidor delegat de Govern Interior i Coordinació Administrativa, ha valorat aquest matí la primera setmana de funcionament del pla de tornada a la normalitat i contingència que es va iniciar el passat dia 1 de juny i on s’han aplicat dispositius que han canviat la forma d’interactuar entre el ciutadà i l’administració tal com ho indica la norma estatal i que permeten agilitzar els processos de resolució de problemes dels ciutadans.

L’edil s’ha mostrat satisfet, ja que durant els cinc primers dies de funcionament de la implantació de sistema de cita prèvia s’han confirmat i realitzat 884 cites de les quals 109 es van solucionar telefònicament mentre que la resta van ser presencials al consistori.

De les 775 cites presencials, més de 400 es corresponen amb l’oficina d’assistència i la resta es distribueixen en altres departaments com cadastre, impostos i taxes (39); plusvàlues (50); recaptació (130) o urbanisme (13), entre d’altres.

estadistica

Al llarg d’aquests dies hem solucionat alguns problemes que es van plantejar a l’hora d’establir un dispositiu d’aquesta magnitud i que ha tingut molt bona acceptació per part de la ciutadania” va explicar Prieto qui ha afegit que s’ha reforçat l’apartat d’atenció telefònica que desvia i deriva les trucades perquè les peticions dels ciutadans siguen ateses directament per funcionari que li pot solucionar el problema.

La bona acollida del sistema de cita prèvia a estat tal que fins al 13 de juliol no hi ha cites per sol·licitar el certificat electrònic. “Hem obert un camí sense retorn. Un camí positiu que permetrà que si no es pot telemàticament, els ciutadans puguen acudir directament a la taula de l’empleat públic que els podrà solucionar el problema que tenen” Aquest sistema ens ajudarà a optimitzar el temps de l’administració i a acabar amb els temps d’espera dels ciutadans perquè les solucions que es presten són integrals.

Els ciutadans que vulguen realitzar algun tipus de tràmit poden sol·licitar la seua cita prèvia al web www.gandia.org, enviant un correu electrònic a citaprevia@gandia.org o telefonant al 962959400 i 010.

Articles relacionats