20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Gandia fixa en 2-3 mesos el periode per a renovar la flota de bicicletes públiques

El govern local de Gandia ha informat de que la nova contracta del servei públic de la bici es va signar fa tres setmanes i que, tal i com es va assegurar durant la seua presentació pública, el passat 4 de maig, es renovarà progressivament tota la flota i totes les estacions en un període de 2-3 mesos. Hi haurà 500 bicis més enguany (600 bicis en total) i entre 12-16 bases noves que completen la xarxa. Es recuperarà també la base de Beniopa-Passeig, actualment tancada. “És per tant, normal que durant aquest període puguen produir-se desajustos motivats per la renovació del servei”. 
Eixa ha estat la resposta del govern a les crítiques del PP per l’absència de biciletes en les bases, i els desperfectes en alguns dels vehicles, després de la presentació del nou servei amb el nou concessionari. Amb este nou servei, afirma el Govern local, “posem fi a 6 anys de precarietat, els quatre primers d’abandonament, del servei de préstec públic de bicicletes”. 
 

El PP havia denunciat en una nota que després de la inauguració del nou servei de SaforBici, que el servei presentava un estat lamentable, “amb bases i bicicletes desbaratades i sense manteniment, quan no estan buides”. El PP sol·licitava que “de debò el servei es preste en estàndards de qualitat, com succeïa la legislatura passada i no com aquests dos últims anys, on el govern ha demostrat ser incapaç d’engegar un servei senzill i bàsic, com el de préstecs de bicicletes públiques”.

Articles relacionats