9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Dos infantils del Gandia Beisbol Club, a la selecció valenciana

Dos jugadors del Gandia Beiscol Club infantil han estat seleccionats per a jugar esta setmana la Little League a Barcelona. Paula Benito i Quique Belda han estat triats pel personal tècnic de la Federació Valenciana de Beisbol per indicació del Mánager de la Little League de la Comunitat Valenciana, Pedro Aineto, després de realitzar diferents entrenaments de preparació.

Aquests dos jugadors de Gandia participaran en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (Little League) a Viladecans (Barcelona) des d’aquest pròxim dijous 11 de maig fins al diumenge 14, al costat de la resta de jugadors seleccionats: Carlos Jesús Parets i Daniel Mendoza de Criollos (Castelló), Ricardo Scarcella i Albert Benlloch d’Astros (València) i Rosbany de la Osa, Pau Martínez, Xavier Escriche, Arturo Cortell, José Manuel Dolz i Gibran Catano del Antorcha (València).

D’altra banda, el jugador Jonathan Rodríguez pertanyent també al Gandia Beisbol Club en la categoria cadet, ha sigut seleccionat per a disputar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (Sènior League) per segon any consecutiu formant part de la Selecció Valenciana de Beisbol, que també es disputarà a Barcelona durant les mateixes dates. 

P2170008
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Els alevins, subcampions

D’altra banda, una vegada finalitzat el Campionat Autonòmic de Beisbol en aleví, el Gandia Beisbol Club ha quedat en un meritori 2n lloc en la classificació final d’un torneig en el qual ha regnat una gran igualtat entre tots els equips, a diferència d’un, Antorcha de València, el qual ha sigut amo i senyor del campionat de principi a fi.
El club gandià destacar el bon ambient en tots els partits, la gran labor que realitzen els entrenadors en tots els equips respecte a aquests xiquets inculcant-los valors com la solidaritat, el respecte, l’educació, i el treball en equip.
Finalment, han felicitat a Enrique García, entrenador d’aquest jove i renovat equip Aleví per l’assoliment aconseguit en el seu any de debut dirigint-lo.
Ara queda l’última gran cita, el Campionat d’Espanya de Clubs SUB-11 a Barcelona el mes d’octubre.

Articles relacionats