GANDIA FINANÇA PROJECTES D’EMPRENEDORIA DE LA UNIVERSITAT POLITÈCNICA I LA FUNDACIÓ TELEFÒNICA

Jose Manuel Prieto, portaveu del govern de Gandia, ha informat de la renovació anual del conveni entre el consistori i la Universitat Politècnica de València que té com a objectiu el foment de la innovació en les empreses, l’estímul i l’acceleració de l’actitud emprenedora dels sectors emprenedors, el foment de la cultura d’innovació i la creativitat amb els joves preuniversitaris.

L’acord preveu una aportació de 4.400 € i s’emmarca dins de la línia que l’actual executiu té com una de les seues prioritats: «col•laborar amb totes aquelles institucions i col•lectius que fomenten nous models de negoci i ajuden a la consolidació d’un nou model econòmic per a la ciutat de Gandia» va destacar Prieto.

 

Seguint en aquesta línia de col•laboració, la Junta de Govern també ha aprovat la signatura d’un conveni amb la Fundació Santa Maria la Real per participar en el projecte de Llançadores finançat per la Fundació Telefónica.
El portaveu ha destacat que els dos acords han estat possibles gràcies a la implicació de l’edil Alícia Izquierdo i la regidora de Polítiques Econòmiques i Ocupació.
D’aquesta manera, la Fundació es compromet a implantar a Gandia una Llançadora d’Ocupació i Emprenedoria Solidari per un periode de 5 mesos i d’intervenció directa, consensuant els terminis de realització amb el calendari del Programa d’Empleabilidad Jove de Fundació Telefònica.

Per la seua banda, l’Ajuntament de Gandia es compromet a participar activament en la iniciativa posant a l’abast de la mesura tots els recursos disponibles.
S’aportarà un espai durant 5 mesos on els 25 participants i el coordinador del projecte, realitzaran els seus treballs i que haurà de comptar amb pissarra, projector, pantalla i, almenys, 5 equips informàtics operatius i connectats a Internet.

Finalment, un altre dels acords ha estat aprovar la revisió parcial del PGOU per canviar l’ús del sòl del solar annex a l’IES Ausiàs March de residencial a dotacional.

Jose Manuel Prieto ha destacat que «És un altre dels passos que en aquesta línia està portant l’actual executiu. El primer pas va ser el pagament de la sentència perquè una vegada adquirida la parcel•la s’inicie el procés per posar-lo a disposició de la Generalitat Valenciana. La setmana passada coneixíem el nou mapa educatiu i aquesta setmana ja vam aprovar l’inici dels tràmits. L’educació de les futures generacions no pot esperar ni un minut, la reivindicació ve de lluny i és un compromís inamovible d’aquest govern. Per això, tots aquells tràmits que estan al nostre abast es realitzen de manera immediata”.

 

 

Et Pot Interessar