23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Gandia fa valdre el seu canal de natació amb la celebració de la primera travessia

· La prova es disputarà el pròxim 11 d’abril a partir de les 10.30 hores sobre una distància de 2.200 metres

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant; acompanyada per la presidenta del NiE Gandia, Pilar Martí, han presentat aquest matí en roda de premsa la primera edició de la Travessia Canal de Natació que se celebrarà a la platja de Gandia el pròxim 11 d’abril a partir de les 10.30 hores.

La prova es desenvoluparà al canal de natació situat davant del número 85 de passeig Marítim Neptú sobre una distància de 2.200 metres.

Lydia Morant ha explicat que una vegada la infraestructura de canal de natació a la platja va començar a funcionar, des del Club han volgut organitzar aquest esdeveniment esportiu que permetrà donar a conéixer encara més el canal de natació. “Aquest tipus de proves estan cada vegada més de moda, ja que no només participen nadadors sinó que també ho fan triatletes que aprofiten aquestes competicions per a completar els seus entrenaments” “Des de l’Ajuntament volem agrair al NiE Gandia tota la feina que realitza per vincular la nostra ciutat a l’esport i esperem que moltes persones acudisquen a presenciar aquesta primera edició”.

Per la seua banda, Pilar Martí ha explicat que donada la data de la prova i la seua coincidència amb la Setmana Santa “esperem tindre gent de Gandia i la comarca però també esperem que participen moltes persones que visiten la nostra ciutat durant aquests dies“. Els participants disposaran d’aparcaments de bicicletes a més d’avituallament i animació.

Pel que fa a les inscripcions, la presidenta del club ha informat que hui mateix s’han obert al web crono4sports.es amb dos trams diferenciats. Els 100 primers participants hauran d’abonar 12 € fins al 16 de març. A partir d’aquesta data el preu s’incrementa fins als 16 € fins a arribar a la quota màxima de la prova que l’organització ha tancat en 300 participants.

Els guanyadors de categoria femenina i masculina tindran trofeu i els guanyadors dels grups d’edat obtindran medalla.

Articles relacionats