GANDIA ESTÀ MÉS PENDENT QUE MAI DEL RESULTAT DE LES ELECCIONS GENERALS

Les eleccions generals del dia 26 de juny es contemplen a Gandia més en clau local que estatal, després de que el regidor de Ciutadans, Ciro Palmer, haja expressat en públic el seu fastig amb el PSPV i les maniobres que atribueix a esta formació per tal de desestabilitzar el partit taronja a Gandia, de qui, cal recordar, depén el govern local.

A l’assemblea local de Ciutadans celebrada este dilluns a Gandia es va parlar de tot tret de l’objecte de la convocatòria: la campanya electoral. Este conclave venia determinat per la recent readmissió com a militant i membre de la direcció local de l’exassessor Daniel Martí, qui no va acudir a l’assemblea. En el seu discurs, Ciro Palmer no va mostrar pèls a la llengua: Dani Martí és una persona utilitzada pel PSPV de Gandia per a desestabillitzar Ciutadans i assegurar-se’n el suport d’esta formació per a accedir a l’alcaldia i rebre suport en les accions qüotidianes de govern. L’objectiu, segons ha admés el propi Palmer, és fer-lo dimitir de regidor, o en el seu cas aconseguir que Ciutadans l’expulse com a militant, amb la qual cosa quedaria inhabilitat per a signar una moció de censura, una possibilitat que causa escalfreds al PSPV.

Ciro Palmer fa temps que ha detectat esta maniobra i situa al darrere a l’exalcalde socialista José Manuel Orengo, ben relacionat, pel que sembla, amb algú de la direcció autonòmica de Ciutadans.

Palmer s’ha expressat este dilluns davant els militants del seu partit «cansat» de l’assetjament i les pressions i amenaça de forma vetllada amb «possibles novetats» una vegada coneguda la formació del nou Govern a Espanya, si és que se’n forma.

Et Pot Interessar