12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Gandia dona una oportunitat de millorar l’atenció a les persones amb TEA

Gandia dona una oportunitat de créixer l’atenció a les persones amb TEA

– Gandia cedeix l’escoleta de la platja a la Fundació Mira’m

– La Fundació centra la seua tasca donar suport a persones amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme

AO 7038 copiaLiduvina Gil, regidora delegada en matèria de Sanitat i Polítiques Saludables; Maria Isabel Sanblas Beteta, directora general de la Fundació Mira’m; i Manuel Martin González, director de centre van formalitzar ahir la cessió gratuïta de l’escoleta de la Platja. La cessió serà 30 anys revisable cada 4 anys del local municipal situat al carrer de la Bova (escoleta de la platja). El lliurament de l’entrega de claus de l’immoble s’ha fet en aquest acte.

Mira’m Fundació és una entitat d’iniciativa social i sense ànim de lucre. Mira’m va sorgir el 2004 a través de la inquietud de famílies i professionals relacionats amb el món del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA). El projecte de Mira’m es va dissenyar amb la intenció de donar suport a persones amb TEA. Així com a les seues famílies, al llarg de cadascuna de les etapes de la vida.

Actualment, l’entitat dona suport a més de 190 famílies mitjançant els diferents serveis que ofereix des dels seus centres de València i Gandia, acompanyant a persones amb més o menys necessitat de suport al llarg de l’ampli espectre de l’autisme.

Després de la cessió de les claus, Liduvina Gil va expressar la seua satisfacció per l’acord, ja que suposa que els xiquets i xiquetes que participen en el projecte tindran una continuïtat en els seus estudis. Tal com ha explicat Gil, fins ara “una vegada finalitzada l’ESO els alumnes ja no podien continuar en el sistema un aspecte que solucionem amb aquesta cessió“.

Per la seua banda, la directora general de la Fundació va voler agrair al consistori i a Liduvina Gil l’acord. “Aquesta cessió dona una oportunitat de créixer i d’estar cada vegada més desenvolupats en la societat a moltes persones“.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats