9.8 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Gandia disposarà d’un espai privilegiat a Fitur 2023 on la innovació tindrà un paper fonamental

  • Gandia acudeix a Fitur per posar en valor tots els seus atractius turístics i projectes de futur

El regidor delegat de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha presentat aquest matí als mitjans de comunicació la programació i els continguts que la nostra ciutat presentarà la setmana que ve, del 18 al 22 de gener, a la 47a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, FITUR 2023.

Prèviament, totes les iniciatives que es presentaran s’han donat a conéixer als representants del sector i grups polítics a la Mesa de Turisme celebrada hui al Saló Laval del consistori.

Mascarell ha afirmat que aquesta Fira permetrà mostrar “la millor cara de Gandia en una edició que marca un punt d’inflexió. Aspirem a la normalitat i tenim moltes expectatives després d’un estiu que ha suposat la millor temporada dels darrers anys“.

L’edil ha explicat que Gandia disposarà d’un espai privilegiat a la Fira on la innovació tindrà un paper fonamental, ja que Gandia s’incorporarà al Metavers per convertir-se en una de les primeres platges d’Espanya que podrà ser visitada de manera virtual. A més es presentaran els projectes que s’executaran tant als tinglados del Port com el sender verd que unirà Beniopa amb Sant Nicolau.

Com a anècdota, el responsable de turisme ha explicat que l’obsequi d’aquesta edició per als visitants més il·lustres serà una reproducció d’una de les imatges trobades a la Cova del Parpalló. “Fa 20.000 anys Gandia ja era un lloc de trobada i continuarem treballant per convertir el Parpalló en un atractiu turístic més que ens ajude a desestacionalitzar“.

Durant aquests dies també hi haurà lloc per a la gastronomia amb un showcooking a càrrec del Restaurant Casa Jose, les Falles i la Setmana Santa o els festivals de música que es desenvoluparan aquest any a la nostra ciutat” ha destacat Mascarell alhora que ha avançat que altres aspectes que es remarcaran són l’accessibilitat i la sostenibilitat de Gandia com a destinació turística de referència.

Per acabar, el regidor ha exposat que, amb la recuperació de la normalitat, el cap de setmana Gandia també serà present amb diferents activitats i iniciatives amb l’objectiu d’atreure el públic en general.

Articles relacionats