17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Gandia celebra el sorteig de la campanya de Nadal del comerç

A la Plaça Major, ha tingut lloc el sorteig de ‘La campanya de Nadal del comerç de la ciutat’. S’han repartit 8 mil euros en més de 25 premis entre els participants de la rifa, que podran gaudir del seu corresponent premi per comprar als comerços adherits.

Aquest sorteig, que fem any rere any, a mi m’encanta. Que la gent puga gaudir dels premis és una cosa amb molt de valor i que a més, recolza el comerç local”, ha declarat Vicenta Ferrer, regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç.

A l’acte, juntament amb Ferrer, hi han acudit els representants de les associacions de Centre Històric, Pedro Izquierdo; República Argentina- El·líptica, Chelo Borrás i Roís de Corella, Julio Cantó. La mà innocent d’una xiqueta de la ciutat ha sigut l’encarregada de repartir la sort.

Ferrer ha insistit en que “des del Departament sempre estarem al costat del xicotet comerç en qualsevol iniciativa que ens proposen i per promocionar el comerç”. Per altra banda, Izquierdo ha expressat: «Vull agrair a l’Ajuntament, que ens ha ajudat per tal que la campanya es realitzara de manera conjunta i que cada any fa possible que hui estem ací assentats fent aquest sorteig”.

Articles relacionats