GANDIA DEDICA LA SEGONA NIT DELS CURTMETRATGES AL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

La 2a Nit dels Curmetratges Gandia versarà sobre el Dia Mundial del Medi Ambient, que va tindre lloc el 5 de juny passat. Així, el dimecres, 15 de juny, a les 20.30 hores, es projectaran a la sala gran del Teatre Serrano, els cinc vídeos realitzats dins el programa “Clips per la Sostenibilitat”. Tot seguit, està prevista una taula redona amb la participació dels autors.

Així ho van presentar ahir els responsables dels departaments de Cultura, promotor de la “Nit dels Curmetratges”, i Gestió Responsable del Territori, Joan Muñoz i Xavier Ròdenas, respectivament.
Muñoz ha recordat que la iniciativa pretén mostrar el producte audiovisual local i ha animat els estudiants d’audiovisuals de l’institut Veles e Vents del Grau i el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València a assistir-hi. “Gandia s’està convertint en una ciutat del cinema. No en va, en 1 any ha acollit dos nits de curtmetratges, el Festival Internacional de Cinema d’Animació (Cortoons), el rodatge d’una pel•lícula, el videoclip de La Raíz, etc…”
Per la seua banda, Ròdenas ha destacat la noves formes de treballar des de la transversalitat de les diferents àrees de gestió de l’Ajuntament de Gandia i ha recordat que ‘Clips per la Sostenibilitat’ es una campanya audiovisual, de les regidories de Polítiques amb la Ciutadania i Gestió Responsable del Territori, que pretén promoure comportaments responsables per a fer de Gandia una ciutat sostenible, responsable amb el medi ambient i, alhora, donar suport al sector audiovisual local que pateix durament la crisi i ha estat víctima durant molts anys del menyspreu de les administracions públiques. Al cartell anunciador de la 2ª Nit de Curmetratges hi haurà un codi QR que permetrà visualitzar els clips. Finalment, ha animat als professionals del sector a continuar enviant els seus currículums a: clipsostenibilitatgandia@gandia.org

Et Pot Interessar