13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Gandia convoca la tercera edició dels premis Valors Actius per a reconèixer les trajectòres de majors de 60 anys

La regidora delegada de Polítiques Saludables de Gandia, Liduvina Gil (a la imatge), ha presentat la III edició del Premi Valors Actius, emmarcat dins del projecte Ciutats Saludables, del qual Gandia forma part des d’agost de 2018, i que pretén reconéixer i distingir públicament el treball i els valors de les persones majors de 60 anys que aporten o hagen aportat un valor especial a la societat. És el reconeixement de la trajectòria d’eixes persones  en l’àmbit social, cultural, polític, laboral o econòmic

Gil ha assenyalat que “és important valorar a aquelles persones que, quan arriba el moment de la jubilació, continuen treballant per la ciutadania”.

S’entregaran dos premis. El primer consisteix en un cap de setmana per a dues persones en un hotel o balneari de la Comunitat Valenciana. El segon, una tablet.

Poden participar majors de 60 anys que estiguen empadronats a Gandia, presentant un relat que explique el testimoni del candidat/a. Podrà ser elaborat per el/la protagonista o una persona que el prepare en nom d’ell/ella.

El text d’un màxim de dues pàgines en format Arial 12, no podrà contindre dades personals. Les candidatures amb el relat, una fotografia del protagonista, nom,  cognoms i telèfon de contacte, es presentaran des del 8 de març fins al 8 d’abril, per correu electrònic a politiquesaludables@gandia.org

A partir del 10 d’abril, la ciutadania podrà llegir els escrits presentats en la web de l’Ajuntament o en els centres de convivència de majors on els tindran impresos per a facilitar la lectura.  Així mateix, podran emetre un únic vot del 8 d’abril al 4 de maig a través de l’enllaç que hi haurà en la pàgina web de l’Ajuntament http://www.gandia.org També es podrà votar físicament en els centres de convivència de persones majors de Corea i Roís de Corella.

El jurat, compost per 4 membres designats per l’Ajuntament i 2 membres del consell d’usuaris de cadascun dels centres de convivència, farà pública la seua valoració el dia 6 de maig. Es valorarà l’exemplaritat de l’experiència, la qualitat en la redacció de l’escrit, el seu aspecte emocional i l’esperit de superació personal.

Finalment el lliurament de premis es durà a terme durant la VI Fira dels Majors  el 8 de maig.

Els dos relats premiats seran publicats en la pàgina web de l’Ajuntament.

Més informació en www.gandia.es

Articles relacionats