9.3 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Gandia continua mobilitzant recursos per ajudar a les famílies més vulnerables

 

  • Gandia posa en marxa una línia d’ajudes a l’lloguer per pal·liar situacions d’especial vulnerabilitat després de la COVID-19
  • Amparo Victòria: “Seguim treballant en mobilitzar recursos per ajudar els que pitjor ho estan passant durant aquesta crisi”

El passat mes d’octubre es va publicar al Butlletí Oficial de la província de València la convocatòria per presentar sol·licituds en relació a les subvencions directes, en matèria d’habitatge, per a pal·liar situacions d’especial vulnerabilitat ocasionades per la COVID-19.

Aquests ajuts van dirigits a persones víctimes de violència de gènere, que hagen estat objecte de desnonament, persones sense llar o altres persones especialment vulnerables.

Tal com ha informat la regidora delegada en matèria d’habitatge, Amparo Victoria, l’import de les ajudes que ha de concedir l’Ajuntament consisteix en l’aportació de fons procedents de la Generalitat (més de 85.000 €), a l’empar de la subvenció de caràcter singular i excepcional concedida a l’Ajuntament, en virtut de Decret 60/2020, de 15 de maig, de Consell, d’aprovació de bases reguladores i concessió directa d’ajudes, en matèria d’habitatge, per a pal·liar situacions d’especial vulnerabilitat social per la COVID -19.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 13 de novembre i la sol·licitud s’haurà de realitzar al web municipal en el següent link: https://gandia.sedelectronica.es/dossier.2.2

Per a més informació les persones interessades poden dirigir-se a l’Oficina d’Habitatge i Regeneració Urbana de Gandia, o telefonant al 96 295 96 88.

Seguim treballant en mobilitzar recursos per ajudar als que pitjor ho estan passant durant aquesta crisi. Gràcies a la complicitat de la Generalitat hem posat en marxa aquesta línia d’ajudes que se suma a totes les altres accions que des del març s’han posat en marxa per alleujar la situació de les famílies amb menys recursos” va declarar Victoria.

Articles relacionats