15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Gandia continua amb la millora la platja de l’Auir amb nova senyalització i mobiliari

• Des de l’àrea de Turisme s’ha millorat els senyals i la informació il·lustrativa d’aquest espai natural de Gandia per convertir-lo en una platja més accessible, visible i atractiva.

• Les actuacions han sigut possibles gràcies a una ajuda concedida per Turisme Comunitat Valenciana dirigida a millorar i fer més competitives els destins turístics de la Comunitat.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell ha informat aquest matí sobre les actuacions que s’han realitzat a la Platja de l’Auir per a millorar la senyalització i informació d’aquest espai natural. Aquestes accions s’han pogut dur a terme gràcies a una ajuda rebuda des de Turisme Comunitat Valenciana que l’organisme autonòmic ha destinat a localitats costaneres per a la millora i la competitivitat dels recursos i destins turístics de la regió.

Concretament, Mascarell ha assenyalat que l’Ajuntament de Gandia va presentar un projecte d’actuacions que s’emmarca en el Programa 1 “Inversió en adequació i millora dels recursos i servicis turístics. Actuació 6.”, arran del qual s’ha incorporat senyalització direccional, informativa i interpretativa de la platja, així com l’adquisició de papereres i aparca bicis.

Més en detall, les actuacions que s’han dut a terme a la Platja de l’Auir són les següents:

– Panell interpretatiu amb informació ambiental sobre l’espai natural i mapa il·lustrat dels serveis de la Platja i de les àrees diferenciades per a persones usuàries.

– Cartell Platja Naturista.

– Fletxes direccionals de fusta situades en els principals punts d’accés.

– Tòtem de fusta per a la informació de la qualitat de les aigües de bany.

– Faristol interpretatiu de l’àrea de conservació del Corriol Patinegre.

– Adquisició i instal·lació de papereres de tipus rústic per a residus i estacionament per a bicicletes per a l’esplanada de l’actual aparcament.

Articles relacionats