18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Gandia comptarà amb un nou Espai Labora

– Labora actualitzarà tots els seus centres amb l’objectiu d’oferir les millors instal·lacions ideades per a la cerca de treball

– El pla Laborant contempla 9 nous Espai Labora, cinc nous Labora Formació i la millora de les instal·lacions de tots els centres

– Labora destina més de 8 milions d’euros al programa Laborant

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha presentat Laborant, el nou pla del Servei Valencià d’Ocupació i Formació per a oferir a la ciutadania els millors espais pensats per a la cerca d’ocupació.

El pla Laborant actualitzarà tots els espais en els quals Labora atén la ciutadania. S’ha establit una programació en la qual s’han prioritzat les infraestructures més urgents tenint en compte les necessitats del centre en funció del volum de la població al qual atén, antiguitat i característiques de les instal·lacions.

El nou model de centre respon a una transformació cultural de l’entitat que busca nous espais de treball innovadors, pròxims, humans i actuals.

En aquest sentit, Nomdedéu ha afirmat que els espais físics que Labora ha dissenyat responen a la reflexió que ha dut a terme el Servei Valencià d’Ocupació per a oferir la millor atenció a la ciutadania. “Això ens ha permés, ha expressat, dissenyar els espais on s’ha de prestar el servei públic, crear els edificis al servei del servei públic”.

Labora destinarà més de 8 milions d’euros, la majoria invertits en els nous *espai Labora. Aquest pla preveu beneficiar a més de 430.000 persones residents en la nostra Comunitat.

El pla Laborant inclou els següents punts:

– 9 nous Espais Labora: 3 de nova construcció a Meliana, Paterna i Castelló i 6 remodelacions integrals: una a Elx, tres a València, una en VilaJoiosa i una altra a Gandia.

– 5 nous Labora Formació. 1 de nova creació a Almàssera i 1 a Alacant i 3 remodelacions integrals a Paterna, Benicarló i Catarroja.

– Millora de les instal·lacions en tota la xarxa de centres per a adaptar-les al nou context sanitari

Com a novetat, Labora vol apostar pel seu servei d’orientació laboral i contempla la creació d’un nou espai de referència per a l’orientació a Altea, a més d’un nou centre en València per a l’orientació, emprenedoria, acompanyament i innovació per a l’ocupació.

Aquestes reformes es realitzaran al llarg de tota la Comunitat Valenciana i les ubicacions de les millores poden veure’s en vídeo: consultar ací.

Enric Nomdedéu ha presentat aquest pla al costat de la directora general d’Ocupació i Formació, Rocío Briones, i la directora general de Planificació i Serveis, Eva Hernández, en un acte en el qual han sigut presents els agents socials més representatius de la Comunitat Valenciana.

Articles relacionats