14.2 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Gandia competeix per obtindre el Destí “Family-friendly” 2020

· Competirà juntament amb altres sis destinacions de costa després d’haver estat una de les escollides en una enquesta realitzada a més de 500 famílies residents a Espanya

· La votació en línia podrà realitzar-se a través de la pàgina www.vrbo.com/es-es/info/destinos-family-friendly-2020 i finalitzarà a les 10.00 hores del 26 de juny

Vrbo®, la plataforma en línia experta en lloguer de vacances per a famílies, llança la tercera edició de la iniciativa Destinacions “Family-friendly” Espanya.
Una elecció de les principals destinacions que es realitza després d’una enquesta a més de 500 famílies residents a Espanya que mostren les seues preferències pels municipis favorits per passar les vacances en tres àmbits: Costa, Urbà i Rural.

L’enquesta, duta a terme per Atomik Research, va ser realitzada del 31 de març al 2 d’abril de 2020. Atomik Research és una organització independent que realitza estudis de mercat i compta amb investigadors certificats per MRS i compleix amb el codi MRS.
En ella, els enquestats han valorat diferents indicadors a l’hora de triar el seu destí de vacances com pot ser la neteja i manteniment de la platja, la seguretat en la destinació, la seguretat a la platja, la varietat de serveis de restauració, els serveis sanitaris i múltiples i variades àrees d’esbarjo.

En el cas dels municipis costaners, Gandia competirà en la votació en línia que es va iniciar ahir contra Benidorm (Alacant), Cartagena (Múrcia), Fuengirola (Màlaga), Llanes (Astúries) i Santa Cruz de Tenerife (Santa Creu de Tenerife).

La votació en línia podrà realitzar-se a través de la pàgina www.vrbo.com/es-es/info/destinos-family-friendly-2020 i finalitzarà a les 10.00 hores del 26 de juny.

Fotografia. Ajuntament de Gandia. Àlex Oltra

Articles relacionats