17.8 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Gandia celebrarà una nova reunió del Fòrum Econòmic i Social 

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha anunciat que el pròxim dilluns, 27 de novembre, se celebrarà una nova reunió del Fòrum Econòmic i Social a partir de les 9.30 hores a l’Urbalab.

La trobada, on està prevista la participació de representants empresarials, sindicals i portaveus de les forces polítiques representades a l’Ajuntament, té com a objectiu abordar les línies mestres dels pressupostos de Gandia del pròxim any així com les esmenes que com a ciutat es presenten de manera conjunta els grups parlamentaris de les Corts Valencianes.

Tal com ha recordat l’alcalde, els pressupostos de la Generalitat ja han estat publicats i el govern municipal està desenvolupant el document per als comptes municipals del pròxim any.
“Tots dos pressupostos han de contemplar les inversions que necessitem, les infraestructures que demanem i que han de ser una realitat en breu, i l’aposta pel nostre teixit productiu” ha declarat la primera autoritat municipal qui ha incidit en la importància del diàleg i consens en els temes de ciutat.

Per acabar, Prieto ha avançat que durant la reunió del Fòrum proposarà la constitució d’un òrgan de caràcter permanent: el Consell Econòmic i Social de Gandia. Un organisme on participaran tots els agents implicats, els actors socials i polítics.
“El que importa ara és pensar en allò que Gandia necessita i, sobretot, avançar, acordar, gestionar, consensuar per aconseguir allò que Gandia mereix per sobre dels interessos particulars o partidistes”.

Articles relacionats