Gandia celebrarà el 24 i 25 de març la quarta edició del festival multicultural Sona Baixet

La quarta edició del Festival Sona Baixet a Gandia serà el dissabte 24 i diumenge 25 de març en la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós i el Teatre del Raval de Gandia. El principal festival familiar de les comarques centrals ja ha anunciat en les seues xarxes socials les primeres confirmacions del cartell amb Ramonets, Rodamons Teatre, Llobarros, Esperit!, Marc Parrot o el mític locutor de Ràdio 3, Juan de Pablos amb molta música en la seua maleta.

Ja estan a la venda les entrades anticipades en la plataforma online OneTwoTix amb ofertes considerables per a aquells que es facen amb elles amb antelació.

A principis del mes de març es donarà a conèixer el programa definitiu que, a banda de les actuacions musicals, està farcit de tallers: d’art, de circ, de ioga en família, de muixeranga i de música i ciència. També hi haurà la cercavila amb els Fantasmes del Raval, espectacles de teatre, projeccions de cinema en Super-8, poesia i moltes sorpreses més.

La informació pot anar consultant-se en la web www.sonabaixet.com i podeu seguir el Facebook del festival ja que des d’allí es llancen concursos on es sortegen entrades i abonaments per al festival així com marxandatxe del festival.

Sona Baixet Fest està organitzat per LaCasaCalba en col·laboració amb l’Ajuntament de Gandia.

Et Pot Interessar