Gandia celebra el Dia Internacional de la Dansa amb espectacles al carrer

Gandia celebrarà el Dia Internacional de la Dansa el pròxim 12 de maig, segons ha anunciat Joan Muñoz, regidor delegat de Cultura. «Tot i que el dia Internacional de la dansa és el 27 d’abril, la celebració es trasllada al dissabte 12 de maig perquè no coincidisca amb els actes del festival Cortoons«, ha postil·lat el regidor.

Després de l’èxit de la iniciativa del Dia Mundial del Teatre, les activitats previstes seguiran el mateix format, i aproparan als veïns i visitants de la ciutat la pràctica totalitat de les disciplines de la dansa pels carrers del Centre Històric.

Cinc escoles de Dansa de Gandia oferiran una mostra de dansa al llarg del passeig Germanies i la plaça del Rei Jaume I (plaça dels colomets) a partir de les 18.00 hores al passeig i plaça Rei Jaume I, i a partir de les 20.00 hores, cadascuna de les escoles interpretarà alguna de les seues coreografies al Teatre Serrano. Totes les activitats estaran obertes al públic i seran gratuïtes «Amb la celebració del dia de la dansa aconseguim donar visibilitat a la dansa de la mà de les escoles Ballem o que?; Ballet Rapsòdia, Escola de Dansa; Escola-Taller de Dansa Sonsoles Borja; Esther López Dansa i La Clave del Cuatro» va concloure Muñoz.

Et Pot Interessar