19.8 C
Gandia
Dilluns, 20 març, 2023

Gandia celebra el 10 aniversari de l’Escola Teatre Serrano

  • Ho celebra amb una festa/funció teatral on participa alumnat i antics membres de l’escola, 23 actrius i actors en escena que són el millor testimoni de la feina que han desenvolupat durant tots aquests anys.

  • I tornarem a sopar al carrer” es representarà el 17 i 18 d’octubre, a les 20 i les 19.30 h, respectivament, a la Sala A del Teatre Serrano. 

  • El preu de les entrades és de 6 € i es poden adquirir al teatre mateix.

 

 El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat de la directora de l’Escola Teatre Serrano, Ruth Palonés, ha presentat aquest matí els actes programats amb motiu del desè aniversari de l’Escola Teatre Serrano.

Així, s’hi ha programat dos dies de representació teatral de primer nivell amb l’obra “I tornarem a sopar al carrer”, en la qual participen diferents generacions d’alumnes que han passat per l’escola de teatre. Es representarà el 17 i 18 d’octubre, a les 20 i les 19.30 h, respectivament, a la Sala A del Teatre Serrano.

És un orgull poder haver treballat tots aquests anys al costat de l’Escola Teatre Serrano, que sempre tindrà tot el suport de l’Ajuntament”, ha assegurat González.

I tornarem a sopar al carrer”, que s’havia d’estrenar el mes de maig passat i es va ajornar com a conseqüència de l’estat d’alarma, és una festa/funció teatral on participen 23 actrius i actors en escena “que són el millor testimoni de la feina que hem desenvolupat durant tots aquests anys. I ho celebrem amb una obra d’autoria valenciana, com a ferma reivindicació del talent que hi ha a la professió teatral de la nostra terra. És un text molt bonic amb un títol molt adient. Una obra molt divertida amb moments emotius”, ha explicat Palonés.

I tornarem a sopar al carrer

Sinopsi: El Cabanyal és un micro-món al costat de la ciutat. La seua gent, poliedre de mil cares, batega amb orgull la seua diferència, un sentiment de poble que resisteix l’amenaça de l’extinció. El Cabanyal és l’essència d’allò que per cadascú de nosaltres pot significar el seu poble, el seu carrer, la seua casa… En un temps en què ens estem quedant sense pobles, carrers i cases.

Autores: Begoña Tena i Xavier Puchades

Interpretada per: Ana Sala, Àngela Escrivà, Carlos Centella, Arantxa Frasquet, Carmen Wambach, César Octavio, Daniel Mellado, Dario Micó, Javier Ferrer, Joan Moncho, Laia Marco, Yolanda Bataller, Adri Sanz, Dolors Palonés, Vanessa Llinares, Pepe Ruíz, Mariano Velázquez, Gloria Banyuls, Eduard Banyuls, Weronika Cieslak, Roman Ribes, Sergi Bono i Vicent Miquel.

Col·laboració especial:  ESCOLA DE MÚSICA “DISTRICTE MARÍTIM” DEL GRAU DE GANDIA

Direcció: Ruth Palonés

Disseny de llums: Mariano Lloret

Tècnic de so: Cebrià Molinero

Imatge del cartell: Po Poy

Producció: Escola Teatre Serrano

Funcions: 17 d’octubre, dissabte, a les 20.00 hores. Sala A del Teatre Serrano. 18 d’octubre, diumenge, a les 19.30 hores. Sala A del Teatre Serrano.

Preu de les entrades 6 €. Es poden adquirir al teatre mateix.

Articles relacionats