22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Gandia establirà noves denominacions a 80 espais verds i vies públiques

  • 1 plaça, 32 ponts, 1 bulevard, 2 carrers i 42 espais verds. Aquests últims amb nom de dones referents.

 La Comissió de Govern Interior, Contractació i Seguretat Ciutadana va aprovar el dimarts passat els canvis, altes i modificacions de quasi 80 vies públiques de Gandia (1 plaça, 1 bulevard, 32 ponts, 2 carrers i 42 espais verds), proposats la Comissió Tècnica d’Estudi “Denominació Vies Públiques de la Ciutat de Gandia”.

Així, seran 35 els espais totals donats d’alta amb una denominació nova. En primer lloc, la zona i la rotonda que hi ha davant de l’Alqueria Laborde, actual cassal Jove de la ciutat, passarà a anomenar-se Plaça de la Joventut. En segon lloc, s’anomenarà Bulevard de la Marjal el tram de l’antiga carretera Natzaret-Oliva (des de la rotonda del carrer Illes Canàries fins al carrer Rivera Baixa). A més, afegir els 32 nomenaments nous a diferents ponts de la ciutat i el carrer Pare Faus, una de les vies creades a la zona de Santa Anna.

Per altra banda i tal i com es va acordar el 3 de març passat a la Comissió Tècnica de Carrers i Places amb el consens i unanimitat de tots, un carrer del Grau i 42 espais verds (parcs, places i zones verdes) rebran el nom de diferents dones que han tingut un paper fonamental en la història local, autonòmica, estatal i /o internacional. Mentre que, per últim, el carrer d’Ondara passarà a anomenar-se carrer de Milagros Macias del Valle.

Articles relacionats