22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

“Gandia Camina” celebra el segon encontre de participants de la iniciativa

Ahir, 8 de maig,  es va celebrar la II edició de l’encontre entre els grups que conformen el programa Gandia Camina. Una iniciativa que va comptar amb la participació de l’alcalde, José Manuel Prieto, el regidor d’Esports, Jesús Naveiro, i la regidora de Polítiques Saludables, Liduvina Gil.

En aquest encontre també participaren personal d’Atenció Primària dels Centres de Salut de Gandia i Grau de Gandia, qui també forma part d’aquest projecte, així com Ana Ocaña, la Coordinadora de l’Estratègia de Salut Comunitària del Departament de Salut de Gandia.

D’aquesta manera més de 150 persones anaren caminant des d’un dels punts d’eixida del Gandia Camina, la plaça de les Xocolateres, fins al CdT de Gandia, on es trobaren amb el grup del Grau, que va eixir des del Centre de Salut. Allí gaudiren d’un esmorzar preparat per l’alumnat dels cursos de formació al CdT.

El programa “Gandia Camina” forma part del projecte ‘En moviment’, el qual té com a objectiu fomentar la pràctica d’activitat física, així com fer front a la soledat i aïllament que pateixen determinades persones, generant espais de relació i sociabilitat.

Articles relacionats