El Gandia Billar Club s’incorpora al servei de comunicació Amix.Network

 

 

El Gandia Billar Club ha sigut un dels últims equips esportius de la capital de La Safor que s’ha adherit al servei professional de comunicació mòbil ‘Amix.Network’, desenvolupat a Gandia per l’empresa local Gandisoft, SL.
El president del Club de Billar de Gandia, Vicent Cholvi, ha mostrat la seua satisfacció per poder comunicar-se amb els seus socis i aficionats d’una forma molt més directa i efectiva, gràcies a aquesta app mòbil que permet accedir al fòrum desitjat segons les preferències de cada usuari, i difondre les notícies més destacades de cada secció o equip a través dels seus dispositius mòbils. Cholvi afig que els usuaris podran accedir i participar en els fòrums amb informació sobre competicions, directiva, escola de billar, etc, sempre amb la màxima privadesa, ja que el servei mai comparteix dades personals d’usuaris.
Aquesta entitat gandiana fa un pas més en la seua fase de modernització i estratègia de comunicació, a través d’aquesta app que millora la difusió de les notícies del propi club esportiu i que professionalitza la comunicació entre els seus socis (amb informació sobre resultats, esdeveniments, comunicats oficials del club, etc).
El servei de comunicació professional Amix.Network està sent utilitzat cada vegada més per un major nombre d’equips i entitats esportives de la ciutat ducal, i s’ha convertit en el canal oficial de comunicació interna per a molts dels clubs esportius de la comarca de La Safor, com l’escola de bàsquet local de UnitsPel Bàsquet UPB Gandia que agilita la comunicació mòbil entre els entrenadors i pares dels esportistes més xicotets de l’equip gandià.
El Billar segueix així a altres disciplines esportives com el bàsquet, futbol, atletisme, golf, tir amb arc i pesca de les entitats que ja han apostat per Amix.Network. L’escola de futbol base del CF Gandia ha superat els 250 jugadors que són usuaris d’aquest servei, mentre que el Benirredrà CF ronda els 180 usuaris del sistema mòbil.
La app de Amix.Network ja està disponible per a la seua descàrrega gratuïta en les plataformes de Android (Google Play) i IOS (AppStore).

 

 

 

Et Pot Interessar