18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Gandia, Bellreguard i Tavernes tindran prova provincial d’Escoles de Ciclisme

Gandia, Bellreguard i Tavernes tindran prova provincial d’Escoles de Ciclisme

La Safor, de nou, comptarà amb tres carreres puntuables per a la challenge provincial d’escoles per a aquest 2023, després de l’aprovació del calendari de proves per part de la federació valenciana de ciclisme.

Gandia obrirà el foc amb la celebració de la seua prova el pròxim 13 de maig mentre que Bellreguard la celebrarà el 26 d’agost i tancarà Tavernes el dia 10 de setembre.

La challenge Valenciana començarà en Aiacor el dia 12 de març mentre que la finalització de la mateixa serà el primer cap de setmana d’octubre a Bétera com en els últims anys.

Cal destacar que els clubs estan treballant per a realitzar diverses carreres femenines en la categoria d’escoles i on totes les xiquetes de la Comunitat Valenciana haurien de participar en aquesta carrera encara que en la seua mateixa província es disputara una altra carrera de la challenge provincial.

A més d’aquestes tres carreres, hi haurà una altra de caràcter femení a Gandia durant el primer cap de setmana de març amb motiu de la Copa Mediterrània i l’arribada de la Volta a Espanya a Oliva per al mes de setembre.

Articles relacionats