20.7 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Gandia aprova els pressupostos de 2022 i la plantilla de personal

Aquest matí en plenari extraordinari de l’Ajuntament de Gandia s’han aprovat els pressupostos 2022 de la ciutat i la plantilla de personal per aquest any.

Concretament, el plenari extraordinari ha aprovat amb els vots a favor de PSPV-PSOE i Compromís més Gandia Unida, l’abstenció del regidor no adscrit i els vots en contra de PP els pressupostos per 2022.

D’altra banda, també ha tirat endavant amb els vots favorables dels grups municipals que integren el govern, l’abstenció del regidor no adscrit, i els vots en contra del PP, la plantilla de personal per a aquest any, dos documents que marquen el funcionament del consistori durant els pròxims 12 mesos.

El principal acord ha estat l’aprovació del pressupost per a aquest exercici que ascendeix a 90 milions d’euros. Té totes les despeses necessàries cobertes i alhora contempla la major partida per a inversions dels darrers anys, xifrada en 6,6 milions de les arques municipals. A aquesta quantitat s’ha de sumar totes les inversions que està previst arriben d’administracions superiors i de la col·laboració públic-privada.

Articles relacionats