12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Gandia agraeix la tasca de Protecció Civil durant la pandèmia

 

  • El regidor de Seguretat Ciutadana visita les instal·lacions i reforça el compromís de l’Ajuntament amb el servei

  • Nacho Arnau: “Per a assegurar-nos que puguem tindre un bon servei de Protecció Civil les administracions hem de dotar-los de mitjans; ells han de protegir-nos davant catàstrofes o situacions de crisis, com està sent ara la sanitària”.

El regidor delegat de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau, ha visitat aquest matí les dependències de Protecció Civil de Gandia, situades junt al Mercat d’Abastiments, per mantindre una reunió amb els responsables de l’organització i conèixer les seues necessitats.

En la trobada, Arnau ha volgut agraïr el suport incondicional que ha oferit l’entitat al conjunt de la ciutadania, així com la gran col·laboració que ha mantingut amb la Policia Local des de l’inici de la pandèmia: “He volgut agrair la gran labor que estan duent a terme des que va començar el mes de març passat aquesta situació de crisi de Covid-19 i la gran col·laboració que hem tingut entre la Policia Local, a la qual també represente, i els membres de Protecció Civil; com han ajudat en el repartiment de tot el material des del primer moment de la pandèmia, com han estat al capdavant de manera desinteressada”.

Finalment, el regidor de Seguretat ha explicat que en la reunió s’han tractat assumptes com la dotació de material necessari perquè l’organització local puga dur a terme la seua labor de manera adequada: “Per a assegurar-nos que nosaltres puguem tindre un bon servei de Protecció Civil hem de dotar-los de mitjans; ells han de protegir-nos davant catàstrofes o situacions de crisis, com està sent ara la sanitària. L’Estat i les administracions públiques han de proporcionar-li els mitjans necessaris perquè ells puguen exercir la seua labor de la manera més apropiada possible”. En aquest sentit, Arnau ha destacat el “compromís de l’Ajuntament amb l’organització”.

Articles relacionats