22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Gandia acull un esdeveniment empresarial per a trobar talent i fidelització

• L’expert en reclutament Jaime Puig, analitzarà el nou talent i donarà pautes per a les empreses

• Les empreses valencianes Preference, Sciling i La Tribu Animation donaran a conéixer les seues accions per a fidelitzar als seus equips

L’Hotel RH Bayren de Gandia acollirà, el 20 de juny a la vesprada, l’esdeveniment empresarial Focus Pime i Emprenedoria La Safor de com buscar (persones) talent i cuidar-ho, organitzat per CEEI València, Urbalab, l’Ajuntament de Gandia i FAES Safor, juntament amb la resta d’entitats de l’ecosistema d’emprenedoria de La Safor.

La jornada, dirigida a negocis local i pimes, abordarà els canvis del mercat laboral, les noves necessitats del talent i com l’empresa ha d’adaptar-se a la nova situació amb l’objectiu de crear equips estables.

Per a això, Jaime Puig, fundador de Inbound Recruiting Bootcamp i autor del llibre La Batalla pel Talent, donarà les pautes per a trobar talent i per a retindre’l a partir de les regles que hui regeixen el mercat laboral.

Participaran també Verónica Aldazosa, de Preference; Germán Sanchis, de Sciling; i Nadia Ruiz, de la Tribu Animation, empreses valencianes que han aconseguit gestionar amb èxit els seus equips. Els tres formaran part d’una taula redona moderada per la periodista Gemma Mateos, per a donar a conéixer com ho fan, quines mesures han posat en marxa, de quina manera i quins són els resultats.

Un còctel networking tancarà l’esdeveniment per a afavorir la interacció entre els assistents i els ponents amb la intenció de generar sinergies i contactes de valor.

L’esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria La Safor De com buscar (persones) talent i cuidar-ho és gratuït prèvia inscripció en l’enllaç.
Iniciativa de CEEI València, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprenedoria innovadora.

Articles relacionats