13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Gandia acull  el XVII Campionat d’Espanya de corcheo-mar

Gandia acollirà XVII Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques i la concentració nacional de corcheo-mar, en categoria absoluta del 5 al 8 d’octubre. Es tracta d’una prova que a més és classificatòria per al Campionat d’Europa del pròxim any.

Jesús Naveiro, regidor delegat d’Esports, acompanyat pel president de la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana, José Segura, i Josep Estruch, president del Club de Pesca, han explicat en roda de premsa els detalls de la competició.

CARTEL CAMPEONATO DE ESPANA CORCHEO MAR GANDIA REDUCIDO

La competició constarà de tres mànegues de quatre hores cadascuna. Des de dijous està prevista l’arribada dels esportistes, el lliurament de credencials i l’acte d’obertura. La cloenda i el lliurament de trofeus serà el dissabte 7 d’octubre a partir de les 19 hores.
“Una vegada més tornem a demostrar que Gandia està preparada per a acollir esdeveniments de gran envergadura en múltiples disciplines. Volem agrair la implicació del Club local i les Federacions a l’hora d’escollir-nos com a seu per allotjar esdeveniments esportius com aquest” va afirmar Naveiro.

Per part seua, Estruch ha agraït a les Federacions de la Comunitat i l’espanyola. “Ens sentim honrats per l’elecció i intentem assolir tots els objectius que ens marquen les Federacions. Saben que Gandia és casa seua i que el nostre club, en aquesta ocasió, representa el 50% dels representants de la Comunitat Valenciana en aquest Campionat”.

Jose Segura va agrair al consistori i al club la seua implicació. “A Gandia tenim unes excel·lents instal·lacions i prova d’això és que en aquesta edició comptem amb 71 esportistes procedents de 10 comunitats autònomes. Gandia és un referent en la disciplina del corcheo-mar. N’és una prova que tenen un doble campió d’Europa a la figura de Vicente Giner”.

Finalment, s’ha destacat la propera participació per part de Jorge Calabuig Méndez al Campionat del Món de Mar-Costa a celebrar a Holanda el pròxim mes d’octubre.

Articles relacionats