L’equip de beisbol Tigres de Gandia es classifica per a les semifinals del Campionat Nacional

Segon partit i segona victòria dels Tigres de Gandia en la fase final del Campionat Nacional de la 1a Divisió, resultat que certifica el passe a semifinals com a primers del grup B independentment del resultat de demà divendres contra l’equip navarrés CD Amaya de Pamplona.

Ahir, dijous 28 de setembre, a les 16.30 hores s’ha disputat el segon partit per a l’equip de Gandia, en aquesta ocasió enfront de CBS Cambre de la Corunya en un partit molt renyit i igualat fins a la 8a entrada, en la qual es va decidir l’esdevindre del partit, ja que en la 9a entrada no li va fer falta entrar al bat a l’equip de Gandia.

A l’equip se li va veure endollat, però molt cansat a mesura que anaven passant les entrades, perquè acabaven de jugar el primer partit (3 hores 15 minuts), i això passa factura. El balanç de hui és de dos partits jugats i dues victòries al llarg de quasi 7 hores de joc.

Ressenyar la bona labor dels dos àrbitres (de Santander i de Gijón) els quals van passar totalment desapercebuts.

El resultat del partit va ser CBS CAMBRE 9 – TIGRES DE GANDIA 13, amb un total de 10 HITS I 6 ERRORS per part de l’equip de la capital de la Safor.