Gandia acull el XIII Campionat d’Espanya de pesca amb suro a la mar

Gandia acull al llarg d’este cap de setmana el XIII Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de pesca amb suro a la mar. La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant acompanyada per José Segura, president de la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana; Vicente Romero, delegat provincial de la Federació, i Luis Román, vicepresident del Club de Pesca Gandia han presentat este divendres la competició

El Club de Pesca Gandia és l’organitzador de la competició que ha començat este divendres amb l’acte d’obertura a l’Hotel Borgia. Ja a la vesprada i el dissabte en jornada de matí i vesprada se celebraran les tres mànegues de què consta l’esdeveniment esportiu. Un total de 80 pescadors participen en el campionat, que té com a al·licient que és classificatori per al Campionat d’Europa.

José Segura confia que «les pernoctacions a la ciutat a causa del campionat siguen unes 300 i que l’impacte econòmic abast dels 100.000 €» «Vull agrair al Club, Vicente Romero i a l’Ajuntament de Gandia tota la feina que han realitzat perquè el campionat siga possible«.

Segura ha aprofitat la seua intervenció per a anunciar que Gandia serà seu del Campionat d’Europa de suro a la mar l’any 2020. «És un gran esdeveniment que atraurà moltes persones del món de la pesca a la ciutat gràcies a la confiança que la Federació Espanyola ha mostrat a Gandia i al Club de Pesca de la ciutat».

Per la seua banda, Luis Román va agrair a la Federació Valenciana i l’Ajuntament les facilitats aportades per organitzar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. «Sempre que ens hem adreçat a ells hem tingut una resposta positiva. Desitgem que els vuit participants del nostre club que participen obtinguen un bon resultat i que es puguen classificar per a l’Europeu«.

Et Pot Interessar