21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Gandia acull el X Campionat d’Espanya “Solo Danza”

– Tindrà lloc del 15 al 17 de juny al Pavelló Municipal del poliesportiu per quart any consecutiu

– Participaran uns 100 esportistes alevins, infantils i cadets provinents de 14 comunitats autònomes

La regidora d’Esports, Lydia Morant; el president de la Federació Valenciana de Patinatge, Vicent Martí; la directora i entrenadora del Gandia Hockey Club, Patricia Tío, i el membre del Comité de la Federació Valenciana de Patinatge, Salvador Català, han presentat la X edició del Campionat d’Espanya ‘Solo Danza‘ que tindrà lloc del 15 al 17 de juny al Pavelló Municipal del poliesportiu.

«Estem molt agraïts de poder acollir per quart any consecutiu aquest campionat d’àmbit nacional i per l’aposta que fan des de la Federació Valenciana per Gandia que ens ajuda a posicionar Gandia i fer real el binomi esport-turisme», ha destacat Morant.

WhatsApp Image 2023 06 12 at 10.23.07

Participaran uns 100 esportistes alevins, infantils i cadets provinents de 14 comunitats autònomes que hi podran mostrar als espectadors les coreografies que fa molt de temps que estan preparant. «Seran 45 clubs amb els seus 45 tècnics respectius. De la Comunitat Valenciana hi haurà 16 representants, sent tres d’elles de la comarca saforenca», ha afirmat Tío.

Irene Castellà, que forma part del Gandia Hockey Club, a la que se sumen Àngela Artés i Martina Castelló del Club Skid Xeraco.

Els entrenaments oficials s’iniciaran dimecres vora les 16:30 h, un dia abans de començar un torneig que es podrà seguir via online a través de la web de la Federació CV o del Gandia Hockey. «La projecció que es fa a través de les xarxes socials, els streamings, els mitjans de comunicació i altres estaments és molt important, així com el compendi que formen esportistes, els tècnics, els jutges i les famílies que situen el nivell del patinatge en el més alt», ha valorat Català.

Es tracta del quart any consecutiu que Gandia acull aquest campionat, èxit que, en paraules de Martí, es deu a «l’alt nivell competitiu i organitzacional, ja que en nom del seu club, el Gandia Hockey Club, es converteix en una ciutat referent amb un club a l’altura».

Articles relacionats