22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

El Club Voleibol Arenas de Gandia arriba a semifinals del torneig Voley Cup

 

Bona participació de les infantils del Club de Voleibol Arenas de Gandia en el torneig nacional de la Voley Cup disputat el passat cap de setmana en les instal·lacions esportives de Marina D’Or.

Les jugadores del Grau van demostrar el gran de joc que han desplegat al llarg d’aquesta temporada i es van ficar en semifinals amb dues victòries en la fase de grups contra les balears (San Server) i les madrilenyes (Miramadrid).

Després, en la jornada de vesprada del dissabte, les jugadores del Club de Voleibol Arenas de Gandia no van poder superar a l’equip Mediterraneo Castelló que va sorprendre amb un fort i sòlid servei en el primer set i que quan la cosa s’estava igualant en el segon,  van saber aprofitar les poques errades que en aquest parcial va mostrar l’equip gandià.

Amb aquest torneig l’equip de l’Arenas tanca una temporada de pista que va iniciar un 24 d’agost de 2022 i que s’ha prolongat 10 mesos amb grans resultats i amb la presència en finals autonòmiques de la seua categoria sinó també amb la presència en tornejos com la Copa d’Espanya de Guadalajara o el Torneig Vo Bola de Finestrat.

 

Articles relacionats