16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Gandia acull el V Trofeu d’Escoles de Ciclisme Triasport

– La prova és el dissabte 13 de maig, i participaran al voltant de 150 xiquets i xiquetes, dels quals 15 pertanyen a l’escola organitzadora. Les diferents proves, per grups d’edat, començaran a partir de les 16.30 h

G La cinquena edició del Trofeu d’Escoles de Ciclisme Triasport, que se celebrarà al llarg d’un circuit d’1,2 quilòmetres per la platja de Gandia i al voltant de l’hotel Bayren, tindrà lloc aquest dissabte 13 de maig a partir de les 16.30 h. Així ho han anunciat en roda de premsa la regidora d’Esports, Lydia Morant, i el gerent de Triasport, Christian Climent.

Participaran al voltant de 150 xiquets i xiquetes, dels quals 15 pertanyen a l’escola organitzadora. Després de l’èxit de la resta d’edicions, amb aquesta cinquena es pretén que es consolide encara més, ja que aquest tipus de proves promocionen l’esport entre els més menuts i atrauen i entretenen als més majors.

Lydia Morant ha destacat l’emplaçament, pel fet que «aquest tipus de carreres se solen fer a polígons o espais on no hi ha trànsit i no són tan amables, per tant, el fet que se celebre a la platja ho fa molt atractiu i bonic per a tothom». La regidora ha convidat a la població a acudir a la platja el dissabte «perquè durant tota la vesprada hi haurà carreres i aniran eixint per grups d’edat».

Christian Climent, gerent de Triasport, ha fet valdre la ubicació de l’esdeveniment. «Des del primer any, quan van arribar els xiquets i van veure la platja ho van apreciar molt. Per tant, hem seguit apostant per fer-ho a aquest espai». Finalment, ha agraït «el suport que ens dona l’Ajuntament en tots els aspectes i detalls i espere que continuem celebrant aquest trofeu d’escoles molts anys més».

Articles relacionats