Gandia acull el II Repte Solidari Rem Cia Gandia en homenatge a Nekane

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant; acompanyada per Nani Vela, presidenta del Club de Rem Cía Gandia; Adriana Serlik, secretària de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Gandia i Joan Estornell, en representació de l’empresa Betelgeux, patrocinadora de la iniciativa, han comparegut en roda de premsa per a presentar l’II Repte Solidari Cia. Gandia.

El desafiament tindrà lloc el pròxim 14 de juliol en el Port de Gandia, en col·laboració amb l’AECC. Enguany es rendirà homenatge a Nekane, una xiqueta que va lluitar contra el càncer durant molt de temps.

Eixiran del port tres embarcacions que recorreran pel mar 42 km, 20 km i 15 km respectivament. Nani Vela ha explicat que, a diferència de l’any anterior, l’arribada es realitzarà en el Port de Gandia i se sincronitzarà perquè els tres entren junts, celebrant l’arribada en la Plaça de la Llotja a les 9.30 h aproximadament.

Per a col·laborar, s’han posat a la venda uns dorsals solidaris que podran adquirir-se per un preu simbòlic, oferint la voluntat. En ells es podrà escriure els noms de les persones per les quals el col·laborador remaria. Estornell ha incidit que “tots tenim un motiu pel qual remar”.

La travessia té com a objectiu representar l’esforç de tots els que lluiten cada dia contra el càncer, i dels seus familiars, remant i barallant per ells.

A les 9.00 h hi haurà un esmorzar popular solidari organitzat pel club, a més de la venda de samarretes. Tota la recaptació de les dues activitats anirà destinada íntegra a l’Associació Contra el Càncer de Gandia.

Els dorsals estaran disponibles en la mateixa associació, en el club de rem, a la botiga esportiva Tecnosport i en les cafeteries Qué Café i Bon Café del Grau de Gandia.

Lydia Morant agraeix a tots els col·laboradors l’ajuda depositada en el repte solidari i espera que “l’Associació Espanyola Contra el Càncer isca molt beneficiada amb aquesta acció”.

Et Pot Interessar