23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Gandia acull el Campionat d’Espanya de Kendo

· La competició es disputarà al pavelló del Raval de Gandia durant el matí i vesprada del dissabte i el matí del diumenge

El pròxim 8 i 9 d’octubre se celebrarà al pavelló del Raval de Gandia el Campionat d’Espanya de Kendo, un art marcial japonesa ja arrelada a la ciutat que tindrà lloc per setena edició consecutiva. Així ho han presentat a roda de premsa Lydia Morant, regidora d’Esports, i David Martínez, representant del Club de Kendo Gandia.

La competició albergarà al voltant de 100 persones i comptarà amb dues fases: “La primera es realitzarà a Gandia i serà individual; mentre que la segona, per equips, es disputarà fora i assistirà la selecció autonòmica amb alguns competidors gandians“, ha assenyalat Morant. L’edil ha agraït al Club de Kendo per “ser receptor d’esdeveniments que donen visibilitat d’aquest esport a Gandia”.

La Federació d’Espanya i la Federació Valenciana de Judo i d’Esports Associats ja tenen Gandia com una localitat fixa al seu calendari, un fet que seria impossible sense la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia“, ha explicat Martínez. El representant del club local ha destacat que aquesta modalitat està agafant ales i “tal vegada, aquest any siga la campanya on hi haja més inscripcions en tota la història del club“.

La competició s’iniciarà el dissabte 8 d’octubre a les 9 hores. Aquesta es disputarà durant el matí i la vesprada del mateix dissabte i conclourà al voltant del migdia del diumenge 9 d’octubre. L’entrada serà totalment gratuïta durant tot l’esdeveniment.

Articles relacionats