21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Gandia acudeix amb València Turisme  a la Fira de Turisme de Navarra NAVARTUR 2023

 

 

• La marca turística provincial participa en el certamen amb Gandia com a coexpositor

La Diputació de València, a través de la seua marca València Turisme, participa un any més en la Fira Internacional de Turisme de Navarra NAVARTUR 2023, que se celebra des de hui i fins diumenge que ve en el Palau de Fires i Congressos de Pamplona.

En el certamen, València Turisme donarà a conéixer als professionals i el públic general assistent l’oferta turística actual de la província de València, amb múltiples experiències i varietat de destins, juntament amb els municipis de Cullera i Gandia, que acudeixen al certamen com a coexpositors, dins de l’estand de Turisme Comunitat Valenciana.

En la fira es donen cita organismes oficials de promoció turística nacionals i internacionals, empreses d’allotjament, agències de viatge i turoperadors, companyies de transport, ecoturisme, turisme d’aventura, de platja i urbà, de congressos i d’enoturisme, entre altres.

Es tracta de la novena ocasió en què València Turisme participa en Navartur, un certamen que facilita l’accés a un mercat potencial d’alt poder adquisitiu, procedent de tota Navarra i el País Basc.

En aquesta edició, es realitzaran per primera vegada demostracions gastronòmiques en l’estand de la Comunitat Valenciana i, d’altra banda, es promocionaran i comercialitzaran productes agroalimentaris de les comunitats autònomes en l’espai Gastro Market Navartu.

Articles relacionats