20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Gandia abona 260.000 € als clubs esportius per alleugerir el mal moment econòmic provocat pel Coronavirus

– La mesura va ser adoptada durant el passat mes de març i aquesta setmana s’ha pagat l’import de 202.000 a 26 clubs.

– La pròxima setmana que el Govern efectuarà el pagament dels restants convenis fins a aconseguir la xifra de 260.000 €.

– Lydia Morant: “Com a ajuntament som conscients de la importància del sector esportiu perquè dóna un servei a una part molt àmplia de la població i esperem que amb aquesta mesura puguen tindre liquiditat per seguir afrontant les seues obligacions del dia a dia”

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant ha informat que el govern municipal ha procedit durant aquesta setmana a fer efectiu el pagament de 26 dels 40 convenis subscrits durant l’any passat amb entitats esportives de la ciutat.

Una mesura que es va adoptar durant el mes de març per evitar problemes econòmics a les entitats, ja que el Reial Decret emés pel Govern Central en relació amb la COVID-19 suspenia tots els concursos públics mentre dure l’estat d’alarma decretat. Una circumstància que hagués provocat que els clubs cobraren aquestes ajudes durante l’últim trimestre del present exercici.

Ja hem celebrat dues juntes de govern des que va començar la crisi sanitària i a mesura que els clubs han tramitat les pròrrogues s’han anat aprovant. Els clubs que van realitzar els tràmits primer ja estan cobrant les ajudes i la resta ho faran en breu” “Com ajuntament som conscients de la importància del sector esportiu perquè dóna un servei a una part molt àmplia de la població i esperem que amb aquesta mesura puguen tindre liquiditat per seguir afrontant les seues obligacions del dia a dia” va declarar Lydia Morant qui ha animat a esportistes i a la població en general a “seguir les recomanacions de Sanitat i Salut Pública i continuar mantenint actius en els seus domicilis”.

Articles relacionats